Ons verhaal

Wat maakt ons uniek?

Gewoon doen is al gek genoeg

Uniek zijn door gewoon te doen. Bij ons komt iedereen over de vloer: van jong tot oud, uit alle rangen en standen, van A tot Z en alles wat er tussen zit. Dat ziet u ook terug in onze menukaarten. Een Balletje met, zeetong (vanzelfsprekend in roomboter gebakken) of onze reuze biefstuk van 330 gram (!). Kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook kwantitatief krijgt u écht waar voor uw geld. Kortom Bourgondisch met een hoofdletter B.

Unieke locatie

Aan de N65, “die 80 kilometerweg”, zijn wij de ideale tussenstop. Bij hectometerpaaltje 7.0 zijn wij ruim 100 jaar een begrip. Zowel voor auto- als fietsverkeer. Trapt u mee met de fietsroute van www.HappenEnTrappen.nl? Dan verzorgen wij het hoofdgerecht, met een goed gevulde buik kunt u er weer tegenaan! Of neemt u deel aan de wandel- of fietsroute van www.route.nl? Voor allebei zijn wij het startpunt. Onze parkeerplaats biedt hiervoor voldoende plek.

“Misschien zie je wel een hert in het bos”

Het woordje nee, dat kennen we niet

Iets te vieren? Bespreek uw wensen, want –nee– kennen we niet. Voor groepen hebben we speciaal een groepsmenu. Dus heeft u iets te vieren of heeft u een andere reden om bij elkaar te komen? Laat het ons weten en vertel ons uw wensen. Behalve ons kindermenu hebben we voor de kinderen binnen een speelhoek en buiten een speeltuin. Alleen in de winter is deze bezet, want dan is dit het eigendom van de herten uit het Groene Woud. Dus bespreek snel uw tafel aan het raam en wie weet laten de herten zich zien…

Origineel cadeau?

Zoekt u nog een origineel cadeau? Denk dan ook eens aan onze dinerbonnen. U bepaalt zelf het bedrag. Deze zijn er al vanaf € 10,- en ze zijn onbeperkt geldig!

2020 Restaurant In ’t Groene Woud | Webdevelopment InfraIT Groep

naar boven