Kerst

    • Kerst - Koude voorgerechten

    • Koude voorgerechten

       

      met stokbrood en boter

      Carpaccio 2 persoons € 18,75
      met truffelmayonaise, pesto, rucola & oude kaas

      Gerookte kipfilet 2 persoons € 17,25
      met heerlijke huisgemaakte kerriesaus en mandarijntjes

      Gerookte forelfilet 2 persoons € 17,75
      met mierikswortelsaus en garnering

      Gerookte zalm 2 persoons € 22,00
      met mosterd-dillesaus en garnering

      Gerookte paling 2 persoons € 32,00
      met cocktailsaus en garnering

      Hollandse garnalencocktail
      1 persoons
      € 15,00
      met cocktailsaus en garnering

    • Kerst - Warme voorgerechten

    • Warme voorgerechten

       

      De soep is een liter royaal voor 4 personen met stokbrood.

      Een 1/2 liter soep royaal voor 2 personen met stokbrood.

      Tomatensoep
      1/2 liter € 6,50 | 1 liter € 10,50
      met room en rundergehaktballetjes

      Groentesoep
      1/2 liter € 6,00 | 1 liter € 9,75
      heldere bouillon met rundergehaktballetjes en vers gesneden soepgroenten

      Kippensoep
      1/2 liter € 6,50 | 1 liter € 10,50
      rijkelijk gevuld

      Goulashsoep
      1/2 liter € 6,50 | 1 liter € 10,50
      met rundvlees, verse paprika en ui

      Champignonroomsoep
      1/2 liter € 6,50 | 1 liter € 10,50
      romige soep van verse champignons

      Erwtensoep
      1/2 liter € 6,50 | 1 liter € 10,50
      met verse prei, knolselderij en rookworst

       

      Stokbrood € 4,25
      met kruidenboter

      Stokbrood Royal € 6,00
      met tapenade, alioli, alioli pimento en kruidenboter

       

      Vleesragout/pasteitje
      1/2 liter € 11,50 | 1 liter € 20,75
      van rundsvlees

      Gamba's € 12,25
      in romige witte- wijnsaus

    • Kerst - Plateaus

    • Plateaus Groene Woud

      Tip: voor uw lunch, vooraf aan uw diner of makkelijk voor als u visite krijgt!

      geserveerd met stokbrood en kruidenboter

      Het plateau is voor een complete lunch voor twee tot drie personen. Als voorgerecht bij uw diner vier tot vijf personen, en wanneer u de schaal op tafel zet voor uw visite heeft u royaal voor vier personen een makkelijke avond.

      Visplateau € 45,50
      (koud) tonijnsalade, gerookte zalm, gerookte paling, gamba's, tonijn,
      gerookte forel, fruit, garnering en sausjes

      Visplateau met Hollandse garnaaltjes
      € 54,50
      (koud) tonijnsalade, gerookte zalm, gerookte paling, gamba's, tonijn,
      gerookte forel, fruit, garnering en sausjes & met een mooie portie Hollandse garnaaltjes

      Vleesplateau € 45,50
      (koud) huzarensalade, carpaccio, rosbief, gerookte kipfilet, paté, coburgerham,
      gegrilde achterham, fruit, garnering en sausjes

      Vis/vleesplateau € 54,50
      (koud) tonijnsalade, gerookte paling, gerookte zalm, gamba’s, huzarensalade,
      carpaccio, rosbief, gerookte kipfilet, fruit, garnering en sausjes

      Vis/vleesplateau met
      Hollandse garnaaltjes
      € 63,50
      (koud) tonijnsalade, gerookte paling, gerookte zalm, gamba’s, huzarensalade, carpaccio, rosbief, gerookte kipfilet, fruit, garnering en sausjes & mooie portie Hollandse garnaaltjes

    • Kerst - Hoofdgerechten

    • Hoofdgerechten

      geserveerd met gebakken krieltjes of aardappel gratin en groenten garnituur

      Saus keuze: champignonroomsaus / peperroomsaus / zigeunersaus / Stroganoff saus

      Zalmfilet € 19,50
      met romige witte- wijnsaus of remouladesaus

      Pangafilet € 17,75
      met romige witte- wijnsaus of remouladesaus

      Gamba's € 18,75
      in romige knoflook witte- wijnsaus

      Wiener schnitzel € 17,75
      met saus naar keuze

      Varkenshaas € 18,25
      met saus naar keuze

      Kipreepjes € 17,75
      in pikante ketjapsaus met gebakken krieltjes of rijst

      Varkenshaassaté € 19,25
      in satésaus

      Friander (rosé kalfsvlees) € 21,00
      met saus naar keuze

      Reuze kogelbiefstuk 330 gram € 24,00
      met saus naar keuze

       

      Extra voor bij de vis of hoofdgerecht:

      Picasso met gember € 5,25

    • Kerst - Maaltijdsalades

    • Maaltijdsalades

      geserveerd met stokbrood of waldkornbol

      Royale frisse gemengde salade van knapperige sla soorten (ijsbergsla, lollo rosso, rucola), uitgebakken spekjes, tomaat, komkommer, ei, zongedroogde tomaatjes, olijven, feta, kappertjes, croutons, pitten-, vruchten- en notenmix.

       

      Brie/geitenkaas € 15,25
      met Cumberlandsaus

      Gerookte kip en ananas € 14,25
      met kerriesaus

      Tonijn € 14,25
      met remouladesaus

      Gerookte forelfilet € 14,25
      met mierikswortelsaus

      Gerookte zalm € 15,75
      met mosterd-dillesaus

      Gamba's (gepeld) € 15,75
      met chilisaus (koud)

      Vegetarische kaassalade € 15,25
      met Cumberlandsaus Ook vegetarisch

    • Kerst - Desserts

    • Desserts

      Onze eigen gemaakte verse mousse met slagroom

      Chocolademousse € 4,00

      Frambozenmousse € 4,00

      Aardbeienmousse € 4,00

      Bastognemousse € 4,00

x
2020 Restaurant In ’t Groene Woud | Webdevelopment InfraIT Groep
Call Now ButtonBel en reserveer!

naar boven