Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

geserveerd met gebakken krieltjes of aardappel gratin en groenten garnituur

Saus keuze: champignonroomsaus / peperroomsaus / zigeunersaus / Stroganoff saus

Zalmfilet € 19,50
met romige witte- wijnsaus of remouladesaus

Pangafilet € 17,75
met romige witte- wijnsaus of remouladesaus

Gamba's € 18,75
in romige knoflook witte- wijnsaus

Wiener schnitzel € 17,75
met saus naar keuze

Varkenshaas € 18,25
met saus naar keuze

Kipreepjes € 17,75
in pikante ketjapsaus met gebakken krieltjes of rijst

Varkenshaassaté € 19,25
in satésaus

Friander (rosé kalfsvlees) € 21,00
met saus naar keuze

Reuze kogelbiefstuk 330 gram € 24,00
met saus naar keuze

 

Extra voor bij de vis of hoofdgerecht:

Picasso met gember € 5,25

2020 Restaurant In ’t Groene Woud | Webdevelopment InfraIT Groep

naar boven