welkom
Historie
Medewerkers
Lunchkaart
Dinerkaart
Seizoenskaart
Specialiteiten
Maandmenu
Contact

  

  

  

  

Van de restaurants in Vught, Helvoirt en omstreken is restaurant "In 't Groene Woud" er een met een bijzonder lange historie. Restaurant  In ’t Groene Woud is al meer dan 100 jaar het lekkerste rustpunt tussen Den Bosch en Tilburg om eens even lekker bij te komen. U bent bij ons in het restaurant van harte welkom voor een heerlijke koffie, cappuccino of latte met eventueel iets lekkers erbij, zomers een drankje en een hapje op het zonnige terras of een broodje tussendoor maar natuurlijk ook voor een uitgebreide Bourgondische Lunch, een heerlijke dagschotel of een uitgebreid diner. Iets te vieren? Ook voor een wat groter gezelschap verzorgen wij graag een onvergetelijk uitje.

Ons restaurant in Vught vindt u langs de N 65 van ‘s- Hertogenbosch naar Tilburg bij hectometerpaaltje 7,0 midden in de natuur tussen Vught en Helvoirt. De vele wandelroutes en fietsroutes in de directe omgeving nodigen uit om lekker op uw gemak de prachtige Brabantse natuur te verkennen.

Vanuit ons restaurant kunt u heerlijk genieten van de landelijke omgeving en bij mooi weer kunt u vanaf ons ruime terras de kinderen in de gaten houden die zich uren kunnen vermaken in onze veilige speeltuin en kunnen kijken naar de hertjes in ons dierenparkje.

Bij ons restaurant kunt u voor de deur gratis parkeren. Onze ruime parkeerplaats is een prima startpunt om per fiets of te voet de prachtige omgeving te verkennen. Met ons restaurant als fiets start- en/of eindpunt (fietsroutes Drunense duinen of Oisterwijkse vennen) bieden wij u de mogelijk te beginnen met koffie en eventueel gebak en te eindigen met een heerlijk diner. Of een wandeling rond de IJzeren Man of naar Kamp Vught  gevolgd door een stevige Lunch.

Naast de natuurlijke rust en het landelijke uitzicht vindt u in ons restaurant nog de gemoedelijke sfeer en Brabantse gastvrijheid. Wie bij restaurant In 't Groene Woud binnenloopt, alleen of in gezelschap, privé of zakelijk, heeft het gevoel een huiskamer binnen te komen, waar iedereen welkom is. U vindt hier de rust en gemoedelijkheid om van het goede des levens te genieten.  

Omdat veel mensen zich bij ons "thuis voelen", is het aan te raden vooraf even te reserveren.

Graag telefonisch reserveren: Restaurant "In 't Groene Woud" in Vught:  073 656 53  82. 

 

Onze openingstijden gedurende het gehele jaar:

maandag t/m vrijdag    geopend vanaf     09.00 uur.

zondag                       geopend vanaf     10.00 uur.

zaterdag                     zijn wij normaliter gesloten.

   

U kunt rondkijken in ons restaurant als u via Google "restaurant In 'Groene Woud" zoekt

en vervolgens op: Binnenkijken

 

Cadeau tip:

Heeft u iets te vieren of wilt u zomaar iemand aangenaam verrassen, geef dan eens een Groene Woud dinerbon kado. Ze zijn verkrijgbaar in diverse bedragen  10 - 20 -  25 - 50 - 75 - 100  euro en zijn onbeperkt geldig.

Denk aan verjaardagen, Sint Nicolaas en Kerst of zomaar als bedankje.